tirsdag 9. november 2010

Skinkerullade



Ingredienser:

Bunn:
50 g smør
2 1/2 dl vann
1/2 dl soyamehl
1/2 dl glutenmel
1/2 dl sesamfrø
3 egg
1 dl revet ost

Fyll:
175 g kesam
1/2 dl majones
1 ss sennep
150 g kokt skinke i strimler
40 g paprika i biter
30 g purre i ringer
30 g minimais i ringer
30 g kinakål i strimler
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Kok opp smør og vann i en kjele.
Tilsett melet og rør til alt er godt blandet og klumpefritt.
Ta kjelen av platen og tilsett ett og ett egg. Rør kraftig mellom hvert egg.
Rør inn osten til slutt.

Hell røra utover en bakepapirkledd langpanne og stek midt i ovnen ved 200 grader, i ca 20 minutter.
Hvelv bunnen over på en rist med bakepapir og avkjøl.

Lag fyllet; Bland sammen kesam, majones og sennep i en bolle.
Vend inn grønnsakene og smak til med salt og pepper.

Fordel skinkefyllet på bunnen og rull den sammen fra langsiden.


* * *






* * *

2 kommentarer:

  1. Tack for opkriften!
    Det var gott! Barnena likte også!

    SvarSlett
  2. Så godt å høre, barna mine ville ikke smake engang ;o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...