mandag 9. april 2012

Fløtegratinert sellerirot



Ingredienser:
1/2 stor sellerirot, i tynne skiver
2 sjalottløk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
3 dl fløte
1-2 ss smør
salt og pepper
revet ost (kan sløyfes)


Fremgangsmåte:
Surr finhakket sjalottløk og hvitløk i en kjele med smør, til løken er myk og blank. Tilsett fløten og kok opp.

Ha sellerirotskivene  i kjelen, og rør forsiktig til fløten tykner litt. Smak til med salt og pepper.

Ha alt over i en ildfast form, og stek i ca 30 min ved 200 grader. Om du ønsker ost på, strør du det i et tynt lag over formen etter ca halve steketiden.


* * *






* * *

4 kommentarer:

  1. Det så godt ut. Hvordan er det på smak? Hva anbefaler du å ha til? Kylling/biff?

    SvarSlett
  2. fantastisk oppskrift ! TAKK !

    SvarSlett
  3. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlett
  4. Har akkurat laget den, var kjempe godt ^^ jeg ble bare litt forvirret av et "tynt" lage med ost 😂😂

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...